Lastenvaatemallisto

KARAMELLI
Menopöksyt seikkailijoille. Sivusaumoissa kolmioita. Takana vale-luukku ja nappeja. Lahkeissa kanttaus. Edessä yksi kolmio ja napitus olkapäillä.






HIIPPANEN
Villangalla kirjailtuja tiploja fleece-kankaassa. Puuvilla-vuori. Kolmiot+vinonauhaa. Kanttaukset neuleesta tai vinonauhasta. Kuminauha niskassa.





KISSANMINTTU
Fantasiamekko unelmoijalle. Irrotettava läppä, kiinnitetään napeilla. Käännettävät hihansuut erivärisestä kankaasta. Napitus takana, tere ja kolmiot. Kolmiot ylä- ja alaosan saumassa.





KETUNLEIPÄ
Kissanmintun siskomekko. Edessä taskut ja irrotettava läppä. Kolmiokoristeita ja vinokaitalehihansuut. Avautuva olkapää. Takana helmaosan koristekaitale ja napit.






PILLIPIIPARI
Suojaava takkinen syyssateisiin ja metsäretkille. Edessä päällikeompelukuvio ja hupussa kolmioita. Vinokaitalesomisteet ja käännettävät hihansuut. Vinokaitalekanttaukset.






KARDEMUMMA
Suojavärinen inkkarimekko hiiviskelyleikkeihin. Mekon alla kolmio-alushame.








MARJAKORI

Suojaessu marjojen poimintaan. Etutasku, kolmioita ja takanapitus.





TIKKUMELLI
Karkkipäivän paras mekko. Avautuvan etuläpän alla kuva. Hihat eriväriset ja napitus takana.





TUULENPUUSKA
Viimaan ja vihellykseen. Edessä nappikiinnitteiset kolmiot. Hupussa kolmiot ja vinonauhaa. Takana kolmio ja nappi. Kääntyvät hihansuut. Vuorin ja takin välissä ohut vanu.









LOUNATUULI
Hassuttelumekko luoviin puuhiin ja leikkeihin. Kiinniommeltu kolmio etukappaleessa. Liehuva kolmiohuivi helmassa. Napitus takana. Vinokaitalesomisteita helmaosassa ja hihoissa.